Sezonun İlk Konseri Barida’da

2001 yılında profesyonel kadrosunu oluşturan ve Türkiye’nin en popüler ve ünlü gruplarından olmayı başaran Gripin , 27 Eylül Cuma akşamı Barida’da konser için sevenleriyle buluşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2013 16:27
Sezonun İlk Konseri Barida’da

Konser sezonunu ilk Gripin ile açacak olan Barida Hotels konser bileti alan herkese, Barida Roof Restoran ve SPA’da kullanmak üzere yaklaşık 100 TL değerinde %20 indirim kuponları hediye ediyor.

Sezonun ilk konserine startını veren Barida, daha bir çok ünlüyü konser için ağırlayacak ve bilet alan herkese sürpriz hediyeler dağıtmaya devam edecek.

Ayrıca Ünlü DJ’leri de eğlence mekanında ağırlamaya devam eden Barida, 20 Eylül gecesi The Best Model Türkiye Güzeli DJ Melis AKIŞKA’yı misafir ediyor. Discorium’un DJ Kabininde sahne alacak olan Akışka, eğlence severleri doyasıya coşturacak.

Barida, konser için hazırlıklara devam ederken bilet satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Konser severler elinizi çabuk tutun, bu konser kaçmaz!

Bilgi ve rezervasyon için Barida Hotels Resepsiyonuna müracat edebilirsiniz. Ya da 500 25 25 - 500 25 08 no'lu hatlardan detayları öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.