"Sıkılmadık El, Basılmadık Toprak Bırakmadın Başkanım"

"Sıkılmadık El, Basılmadık Toprak Bırakmadın Başkanım"

Yayınlanma:
"Sıkılmadık El, Basılmadık Toprak Bırakmadın Başkanım"

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP il ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte bugün Karaağaç Mahallesi Pazarı'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında vatandaşlardan gelen yoğun sevgiyle karşılanan Yazgan, bu ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı.

Karaağaç Mahallesi Pazarı'nda halkın arasına karışan Yazgan, vatandaşların tezahüratları ve sevgi gösterileriyle adeta yürüyemez hale geldi. Bu samimi karşılama karşısında duygusal bir teşekkür konuşması yapan Yazgan, "Sevgi ve saygı ile başaracağız" ifadelerini kullandı. Vatandaşlarla bir araya gelerek samimi diyaloglar kuran Yazgan, projelerini paylaşarak halkın isteklerini yerinde dinledi.

Ziyaret sırasında bir vatandaşın, Yazgan'ın mahalle ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek "Sıkılmadık el, basmadığın toprak kalmadı" sözleri, halkın desteğinin ne denli büyük olduğunu gösterdi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.