Sıkıntı Çözülmezse Takım Maça Çıkmayacak

Sıkıntı Çözülmezse Takım maça Çıkmayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2015 12:25
Sıkıntı Çözülmezse Takım Maça Çıkmayacak

Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Kapsal, oyuncularının maaş alacaklarını alamadığını iddia ederek, “1. Lig için Play-Off’lara kaldık. Böylesi güzel bir hava yakaladığımız ortamda maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Sorunlar çözülmezse oyuncularımız bu hafta sonu oynayacağımız Afyonkarahisar maçına çıkmayacaklar. O nedenle bir an önce bu takıma bir omuz verilmeli” diye konuştu.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, hafta sonunda Isparta’da şampiyonluk adaylarından Afyonkarahisar Belediyespor’la kritik bir karşılaşma çıkacak. Karşılaşma öncesinde Isparta Sportifliler, maddi sıkıntılardan dolayı dertliler. Zorlu maç öncesinde Antrenör Timur Kapsal, bir basın toplantısı düzenleyerek, son durumları hakkında bilgiler verdi.

Isparta’ya 1. Lig sevincini yaşatmak için yola çıktıklarını söyleyen Antrenör Kapsal, şu açıklamalarda bulundu: “Biz eylül ayından beri Emin Bey ve 7 yöneticimizle Isparta’ya profesyonel bir takım kazandıralım düşüncesiyle çalışıyoruz. 2. Lig’de bir profesyonel takımımız olsun, 1. Lige çıkalım hedefindeyiz. Şu ana kadar seyirci olarak gerekli desteği aldık. Maçlarımız çok güzel bir atmosferde oynanıyor. Ancak kendi sıkıntılarımızı aşamadık. Maddi anlamda sıkıntılar çekiyoruz. Takım ayakta dursun diye arabamı sattım, 3 ayrı yerden kredi çektim. Bazı sponsor desteğiyle bugünlere geldik. 1. Lig yolunda finallere kalmayı başardık. Play-Off maçları 17-19 Nisan tarihleri arasında. Böylesi kritik bir dönemde oyuncularımızın maaş alacakları var. Oyuncumuz Vidic şehri terk etmek istedi. Haklı profesyonel oyuncular sonuçta. Beklenen güveni veremedik. Diğer oyuncularımızda maaşlarını alamamaktan dolayı rahatsızlar. Tabi haklılar. Kapanma noktasına geldik. Sosyal medyada yardım kampanyası başlattık. Güçlü bir yönetim kurulun oluşturulması için çalışıyoruz. 1. Lige çıkarsak zaten kendi yağımızla kavruluruz. İsteğimiz Sayın Valimizden, Belediye Başkanımızdan, İşadamlarımızdan ve halkımızdan bizlere sahip çıkmaları. Bizim bütçemiz 350 bin TL. Diğer rakipler 1-2 trilyon aracı bütçedeler, onlara gıptayla bakıyoruz. Isparta bu takımın kıymetini bilmelidir. Sorunlar çözülmezse oyuncularımız bu hafta sonu oynayacağımız Afyonkarahisar maçına çıkmayacaklar. O nedenle bir an önce bu takıma bir omuz verilmeli.”



Kapsal, yardım kampanyası için de, “Bir omuzda siz verin” çağrısında bulunarak kulüp hesap numaralarını vererek, kendilerine destek olmaları için halka seslendi.


ISPARTA DENİZBANK GÜLKENT ŞUBESİ


IBAN:TR810013400001115387500001

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor