Silahlı Saldırgan Yakalandı

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, geçtiğimiz hafta tren garının bulunduğu alanda silahlı saldırırın meydana geldiğini ve bu şahsında kısa sürede yakalandığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2012 11:38
Silahlı Saldırgan Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklamda:

“10/05/2012 günü saat:05.45 sıralarında İlimiz İstasyon Caddesi Tren Garı civarında Silahla Yaralama olayı meydana geldiği bilgisi üzerine Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan titiz çalışmalarda; Müşteki M.Ç. ile şüpheli İ.A. arasında meydana gelen bir anlaşmazlık sonucu şüphelinin müştekiyi araç içerisinde çift kırma tüfek ile ateş etmek suretiyle yaraladığı bilgisine ulaşılmış, müşteki ilimiz Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Olay sonrası şüpheli İ.A. yakalanmış ve olayda kullanmış olduğu çift kırma tabir edilen tüfek muhafaza altına alınarak, hazırlanan soruşturma evrakları ve suç delilleri ile birlikte adli mercilere sevk edilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.