Sivil Toplum Hareketi'nden Vali Günaydın'a Ziyaret

Sivil Toplum Hareketi'nden Vali Günaydın'a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2016 11:18
Sivil Toplum Hareketi'nden Vali Günaydın'a Ziyaret

Sivil Toplum Hareketi Derneği Isparta İl Temsilcisi Mustafa Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri dün Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler.

SAĞLAM; “GENEL MERKEZDEN BİR
YIL SONRA ISPARTA ŞUBEMİZİ AÇTIK”
Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Sivil Toplum Hareketi Derneği Isparta İl Temsilcisi Mustafa Sağlam, dermek olarak amaçlarının sorunların çözümü için uzman kişi ya da kuruluşlarla işbirliği yaparak gerek Isparta, gerekse Türkiye ve insanlık eksenli konularda sivil bireylerin katılımını sağlayarak çözüm amaçlı faaliyetler yürütmek olduğunu belirterek, şunları söyledi; “Derneğimiz ilk olarak 2014 yılı Kasımında kurulmuştur. Biz de derneğimizin Isparta şubesini genel merkezimizin kuruluşundan tam bir yıl sonra yani Kasım 2015’te açtık. Böylece, Isparta yeni bir Sivil Toplum Örgütü daha kazandı. Derneğimizin merkezi İstanbul Üsküdar’da olup, Genel Başkanımız sayın Mustafa Akif Ekşi’dir.

“ÇÖZÜM AMAÇLI
FAALİYETLER YÜRÜTÜYORUZ”
Derneğimizin Isparta Şubesi olarak Yönetim Kurulumuz 14 kişiden oluşmaktadır. Derneğimizin Isparta temsilciliğini Mustafa Sağlam olarak ben yapıyorum. Ben, daha önce Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubelerinin Kurucu Başkanlığı görevlerinde de bulundum. Dernek olarak şehrimizdeki konusu ne olursa olsun herhangi bir sorun veya olumsuzluğun çözümü, o sorunun ortadan kaldırılması için çalışıyoruz. Bu konuda hiç kimseye müdahil olmadan yönetim kurulumuzdaki komisyonlarla projeler üreterek sorunları bilimsel yollarla çözüme kavuşturmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra çalışmalarımızı daha da sıklaştıracağız. Bu konudaki çalışmalarımızda karşılaşabileceğimiz güçlükler konusunda yani tıkandığımız noktada sayın Valimiz olarak sizden destek isteyebiliriz. Bu konuda yardımcı olursanız seviniriz” dedi.

VALİ GÜNAYDIN; “TECRÜBELERİNİZDEN
İSTİFADE EDECEĞİZ”
Vali Şehmus Günaydın da, ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Hoşgeldiniz diyorum. Evet, şehrimizin ve ülkemizin sizin gibi tecrübeli insanlara ihtiyacı var. Sizlerin tecrübesinden istifade etmek son derece önemlidir. Önümüzdeki günlerde Sivil Toplum Örgütleri (STK)’ni bir araya getireceğiz. Ortaya konulan projeleri şehrimizin yararına en iyi nasıl kullanırız bunun görüşmelerini yapacağız ve bundan sonra da STK’larla sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.