'Siyaseti bilmeyen bir kişi sizce nasıl açıklama yapabilir?'

Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz’ı hedef alan açıklamalarına karşılık MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’dan açıklama geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2012 13:09
'Siyaseti bilmeyen bir kişi sizce nasıl açıklama yapabilir?'

Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş’ın MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz’ı hedef alan açıklamalarına karşılık MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala’dan açıklama geldi. 

Uzaktaş’ı esip gürlemekle  suçlayan Pala, “Öncelikle size bir ay önce 10 yıllık AKP iktidarının Isparta'ya kaybettirdikleri hakkında İl Başkanımız İsa Yalçın’ın sizden kamuoyunun aydınlatılması adına cevabını beklediği altı soruya cevap veremediniz. Bu konuyu unutturduğunuzu zannetmeyin. Bu soruların cevabını öncelikle verin ki, sizin anlatımınızla "gece gündüz çalışarak" Isparta'ya yaptığınız hizmetlerinizi halkımız yakından bilsin” açıklamasında bulundu.

Uzaktaş’ın "Nevzat Korkmaz, kendince siyaset yapıyor. Siyaseti bilmediği içinde çıkıp açıklamalar yapıyor." diyorsun şeklinde açıklama yaptığını kaydeden Pala, “ Siyaseti bilmeyen kişi sizce nasıl açıklama yapabilir? Sayın Uzaktaş siyaseti bilmeyen, Isparta'yı hiç tanımayan Isparta'dan 22 km uzakta organize sanayi mi olur? Göltaş çimento oraya mı kurulur? Buralara usta, elektrikçi bile gitmiyor” diyebilecek kadar gerçeklerden bihaber, Ankara organize sanayinin Ankara'ya 46 km. Komşumuz Burdur Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının  “Burdura 2. organize sanayi bölgesi kurulmalıdır." sözlerinden yine bihaber ve de siyasi üslubu olmayan öncelikle sizsiniz.

Ama Sayın Nevzat Korkmaz, Isparta'nın iki dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekilidir. Siyaseti de siyasetin nasıl yapılacağını da sizden çok iyi bilir” dedi. Pala,  açıklamasında şunları söyledi:

“Tren konusunda Sayın Nevzat Korkmaz için. "Tren Isparta’ya geldi, ama bunu kendisinin getirdiğini iddia ediyor." diyorsun. Öncelikle takip edilen konu tren seferlerinin başlamasıyla ilgili. Sayın Uzaktaş, Isparta'ya gelen halk tabiriyle "kara tren". Sen her halde Isparta'ya gelen treni Hızlı tren  zannettin! Hızlı tren Antalya'ya Burdur'dan gidecek. Hızlı tren çok yakın ilginizden dolayı(!) Burdur’dan Antalya'ya gidecek. Hızlı tren istasyonu da Burdur'da İnsuyu mevkiinde olacak. Senin milletvekilin, Sayın Sadi Bilgiç de "Ne olmuş yani Burdur-Isparta kısa yoldan İlavus (Yakaören köyünden) 20 km. Trene Ispartalılar Burdur İnsuyun'dan binse ne olur?" diyecek senin hiç sesin çıkmayacak.  

Yine Sayın Bilgiç, Isparta -Antalya Dereboğazı yolu için bu yol "2030 yılında duble yol olacak" diye beyanat verecek senin hiç sesin çıkmayacak. Bari biraz bu yol için ilgilen de senin hatırın için bu yol, 2015 yatırım  programına alınsın!... Bari sayen de DEREBOĞAZI YOLU 15 YIL ÖNCE programa alınmış olsun!

Birde üç yıldır açamadığınız Dere mahallesinden kısa yol olarak Ağlasun'a -SAGALOS'A-bağlanacak Ağlasun- Isparta yoluyla bir zahmet ilgileniver de yine sayenizde batmakta olan Isparta ekonomisi biraz canlansın. Böylelikle bir yıl sonra Ispartalı hemşerilerimize vaat ettiğiniz bir milyon turist(!) hayalinize de yardımcı olsun.

Sayın Uzaktaş, hizmet için bütün gayretini ortaya koyan hem devlet tecrübesi ile hem de bugüne kadarki siyasi hizmetleri ile başarısını ispat etmiş olan Milletvekilimiz Nevzat Korkmaz’ı itibarsızlaştırmak ve başarısız göstermek için harcadığınız enerjiyi Isparta için harcayın, bakın Isparta sayenizde kaybetmeye devam ediyor siz gücünüz varsa bunu engelleyin.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.