‘Siyasetin Gücünü Kullanarak Vatandaşa Kötü Davrananlar Karşısında Bizi Bulur’

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun katıldığı bir programda çapıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
‘Siyasetin Gücünü Kullanarak Vatandaşa Kötü Davrananlar Karşısında Bizi Bulur’

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ‘Osman Zabun'dan Akılları Karıştıran Paylaşım’ haberinin ardından programda da Milletvekili Zabun'a, Isparta kamuoyunda dikkat çeken bu sosyal medya paylaşımı soruldu.

Paylaşımda, iskambil kağıdından kule yaparak korku imparatorluğu kurmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceklerinin yazdığı belirtildi. Zabun, bu ifadenin bir kişiye yönelik bir yaklaşım olmadığını, ilkesel ve kavramsal bir duruş olduğunu söyledi.

Zabun, siyasetin kendi içerisinde vatandaşlar üzerinden bir oto kontrol mekanizması kurmaya çalıştığını belirtti. Kendilerinin caka yapma veya hava atma pozisyonunda olmadığını ve vatandaşa işaret parmağı sallayan bir anlayışı tasvip etmediklerini vurguladı. Vatandaşın bir sorunla karşı karşıya kaldığında kendilerine başvurabileceğini ifade etti.

Zabun, siyasetin bazen vatandaşın temsil yetkisi üzerinden sanal bir güç oluşturmaya çalıştığını ve bunu tasvip etmediklerini söyledi. Kendilerinin vatandaşa hizmet etme, onların derdini dinleme, onların meselelerine sahip çıkma görevi olduğunu belirtti. Kendi pozisyonlarını vatandaşın aleyhine kullanmanın aymazlık olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.