Siyasette 25 Ton Gülsuyu Tartışması

Siyasette 25 Ton Gülsuyu Tartışması

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2021 12:08
Siyasette 25 Ton Gülsuyu Tartışması

Taksim Camiinin açılışında Isparta Belediyesi tarafından 25 ton gül suyu sıkılması siyasetin tartışma konusu oldu.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta Belediyesi’ne “Taksim Camiinin açılışında kaç ton gül suyu sıkılmıştır, gülsuyu nereden ve kaç paraya alınmıştır?” sorularını yöneltti.  

Kanal32 ekranlarında Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin sunduğu Gün Başlıyor programında canlı yayın konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta Belediyesi’ne çeşitli sorular yöneltti.

Taksim Camii’nin açılışında Isparta Belediyesi tarafından 25 ton gül suyu sıkıldığını hatırlatan Halıcı, “Taksim Camii açılışında gül suyu sıkılmasına elbette bir itirazımız yok. Ancak, basında yer alan haberlerde miktarın 25 ton olduğu ifade ediliyor. Bu büyük bir rakam. Şimdi buradan Isparta Belediyesi’ne soruyorum; Taksim Camii’nin açılış töreninde Isparta Belediyesi kaç ton gül suyu sıkmıştır? Bu gül suyu İstanbul’a nasıl taşınmıştır? Gülsuyu nereden alınmıştır? Alım hangi usulle yapılmıştır? Kaç para ödenmiştir?” sorularını yöneltti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum