Slogan Bilecik’ten Proje Bizden Böyle Belediyecilik Olmaz!

Slogan Bilecik’ten Proje Bizden Böyle Belediyecilik Olmaz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2019 16:26
Slogan Bilecik’ten Proje Bizden   Böyle Belediyecilik Olmaz!

ITKM tartışmalarının ardından Kapalı Otobüs Durağı polemiği yerel seçim siyasetinin gündemine oturdu. Isparta Belediyesi’nin kapalı durak hamlesinin ardından İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, “Bizi takip ediyorsunuz, kimi sloganı Bilecik’ ten kimi projeyi bizden toplamakla belediyecilik yapılmaz” dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, açıklamasında “Yerel Medyada çıkan haberlerde hangi belediye başkan adayı tarafından konulduğunu anlayamadığımız otobüs durakları ile ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Adaylığının açıkladığı ilk günden beri diğer adayların projeleri kopyala yapıştır yaparak ilerleyen Sn. Başdeğirmen ve Günaydın bu kez erken davrandılar. İYİ Parti Belediye Başkan Adayımız Sayın Gökmen Gökmenoğlu’nun önce ITKM’yi açacağız demesine karşı çıkan, kamu zararının durdurulması bir yana bugüne kadar hiçbir girişimde bulunmayan yöneticiler, bu kez Sayın Gökmenoğlu’nun kapalı otobüs durak siparişlerimizi verdik haberlerini okuyunca, gece vakti bir operasyonla belli birkaç yere durak getirttiler. Bir aday biz yaptık derken diğer aday biz yaptık demekteler. Gerek TBMM’ de gerekse Yerel Yönetimlerde her zaman “Biz söyleriz, biz üretiriz, onlar yaparlar” sloganımızı yerine getirmektedirler. Bu durum da diğer adayların hem acemiliği ve aceleciliği başına dert açacak dememize neden oluyor. Isparta’nın birkaç noktasına konulan bu duraklar her ne kadar kimin tarafından getirtildiği netlik kazanmamış ise de ne Yusuf Ziya Günaydın’ın ne de Şükrü Başdeğirmen’ in sunumlarını yaptığı duraklara benzememektedir. Gelişi güzel, alelacele yapılmış oldukları aşikardır. Keşke bize bir sorsaydı, danışsaydı. Bu işler yaptım oldu demeyle yürümez. Bu durakların bazı önemli kriterleri taşıyor olması gerekir. İçinde zaman geçirecek insanlarımıza iyi bir ortam olması gerekiyor. Biz hükümet partisiyiz bize oy verin çözelim sorunları beyanlarında bulunuyorlar. Bizi takip ediyorsunuz, kimi sloganı Bilecik’ ten kimi projeyi bizden toplamakla belediyecilik yapılmaz. Kopyala yapıştır sunduğunuz vaatlerin altında ne var, nasıl çalışmalar yapılmalı bunları araştırmadan onlar dediyse bizde yaparız diyelim mantığıyla otobüs durağı işinde olduğu gibi hayal kırıklığı yaşarsınız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum