Sneijder'in, Fatih Terim'den Sonra Performansı Arttı

Galatasaray'da Terim'den sonra Mancini'nin göreve gelmesiyle birlikte Wesley Sneijder, performansını arttırdı ve beş gol atıp iki asist yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2013 09:58
Sneijder'in, Fatih Terim'den Sonra Performansı Arttı

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde takımı katkısı sürekli tartışma konusu olanWesley Sneijder, Mancini ile çıkışa geçti ve 698 dakikada beş gol atıp iki asist yaptı.

TERİM'DEN SONA KENDİNE GELDİ
Mancini ile birlikte kendisini bulan Sneijder, Terim ile 537 dakikada 1 gol atarken, Mancini döneminde 698 dakikada 5 gol atıp, 2 asist yaptı. Performansını Terim sonrası yaklaşık 6 ile çarpan Sneijder, Trabzonspor maçının da yıldızları arasındaydı. 84 dakika sahada kalan Hollandalı, 5 şutunun, 4'ünde isabet sağlarken 1'de asist yapmıştı. Fatih Terimdöneminde 6 maçta 537 dakika forma giyen yıldız isim her 90 dakikada 1 şut ortalamasına sahipken bu değeri Mancini ile 58 dakikada 1 şuta yükseltti.

537 DAKİKADA 1 GOL ATMIŞTI
Terim döneminde sahada kaldığı 537 dakikada skora sadece 1 gollü katkı sağlayan Sneijder, Mancini döneminde ise eskiye göre sadece 161 dakika daha fazla forma giymesine rağmen 5 gol, 2 asist rakamına ulaştı. Daha fazla koşan ve daha fazla pas yapan Sneijder, Terim ile 537 dakikada skorun 1 defa değişmesini sebep olurken, Mancini ile her 89 dakikada skoru değiştirmeyi başardı.

BREZİLYA İÇİN...
2014 Dünya Kupası'nda Hollanda Milli Takım kadrosunda yer alabilmek için mücadele eden Sneijder, 4-3-1-2 dizilişinde kendini buldu ve Trabzonspor maçında büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor