Şoför ve Esnafın Sorunlarını Konuştular

Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Şoför ve Esnafın Sorunlarını Konuştular

Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Tural, şoför esnafını yakından ilgilendiren sorunlar ve konularda Süreyya Sadi Bilgiç’e bilgi verdi.

Şoför ve esnafı yakından ilgilendiren konularda Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e bilgi veren Ahmet Tural, tüm Türkiye’de sıkıntı haline gelen zorunlu trafik sigortasının çok yüksek olması dolayısıyla da bilgi alışverişinde bulundu. Ahmet Tural şöyle konuştu: “Personel servis taşımacılığı yapan ancak plaka tehdidi dolayısıyla belediye mücavir alanları ile ilgili sıkıntı ve tüm Türkiye’de sıkıntı haline gelen zorunlu trafik sigortalarının çok yüksek olmasından dolayı kaynaklanan sıkıntıları görüştük Sayın vekilimizle.

Özellikle ticari araç sahiplerinin belini büken zorunlu trafik sigortasındaki artışla ilgili vekilimize sigorta ücretlerinin çok yüksek olmasından kaynaklı sıkıntılarımızı aktarma fırsatı bulduk. Ayrıca da esnafa faizsiz destek sağlanma amacıyla kullandırılmaya başlaması konusunda fikirlerimizi söyledik. 30 bin TL ile ilgili de kooperatiflerden daha önce kredi kullanıp da borcu bulunan esnafların da bu krediden faydalanmalarının sağlanması gibi birkaç konuyu Sayın vekilimize aktaracak fırsat bulduk. Bu arada Plan Bütçe Komisyonu’ndan Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan bütçe görüşülmesi münasebetiyle de Sayın Enerji Bakanı Berat Albayrak ile de görüşme ve tanışma imkanı bulduk. Sayın Bakan bu vesileyle de Isparta ilimize selam ve saygılarını iletmemi istediğini söyledi.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.