Sona Yaklaşılıyor

Sona Yaklaşılıyor

Yayınlanma:
Sona Yaklaşılıyor

OSB Yönetim Kumlu Başkanı Mustafa Karabulut, 9 kurum görüşünden sonra 250 hektarlık genişlemede nihai sonuca ulaşılacağını bildirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tanıtından 250 hektar­lık 2etap genişlemeye vize ver­ilen Isparta Süleyman Demirci Organize Sanayi Bölgesinde son hamleler yapılıyor Organize Sanayi Bökeleri Genel Müdür­lü günden gönderilen uzman heyet, genişleme sahasında in­celeme çalışmalarını tamamla­ yarak Ankara'ya döndü.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Ankara’dan gelen heyetin isteği üzerine 9 kurumdan görüş is­tendiğini söyledi. 9 kurumdan alınacak görüş yazısının Ankara'ya gönderilmesinden sonra onay sürecinin tamam­lanacağını belirten Karabulut, “Bu onay işleminden sonra 250 hektarlık genişleme alanında ka­mulaştırmaya hızla başlayacağız. Kamulaştırma ve parselasyondan sonra yatırım­cılarımıza tahsis edilecek" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.