Sorun Ortadan Kalktı

Sorun Ortadan Kalktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2021 21:55
Sorun Ortadan Kalktı

Şehir Hastanesi önünde araç geçişleri esnasında mazgallardan gelen ses Isparta Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları sonucu giderildi.

Yapılan çalışmayla mazgallar tek tek kaldırılırken, iki metal arasındaki temas noktalarına lastik uygulaması yapıldı. Lastikle desteklenen çalışmalar sonrasında mazgallardan gelen sesler minimum düzeye indirilerek gürültü kirliliğinin önüne geçilmiş oldu.

SESLERDEN ESER KALMADI

Güzergahı kullanan sürücü ve yayalar ile yaptığımız görüşmelerde belediyenin bu çalışmasının yerinde olduğunu belirterek, “Araçların mazgal üzerinden geçerken çıkardığı seslerden dolayı irkiliyorduk. Şehir hastanesinin olduğu bir bölgede olmasından dolayı yaya geçişlerinin yüksek oranda olduğu bir yerde bulunan mazgalların çıkardığı sesler rahatsız edici bir boyuttaydı ama şimdi o seslerden eser yok” diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Sürücü Yakup Deveci ise bu mazgallar üzerinden ilk geçtiğinde çıkan sesten dolayı irkilerek direksiyon hakimiyetimi kaybettiğini belirterek, “Az kalsın kaza yapıyordum. Karayolları ve belediye çalışanlarına  bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.