Sorunları Halkla Çözeceğiz

Pazar yerlerinde halkla ve esnafla buluşmaya devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, "“Pazar yerlerinin belirli bir düzene girmesi gerekiyor. Biz bu konuda hem esnafımıza hem halkımıza soracağız ve birlikte karar vereceğiz” dedi.

Yayınlanma:
Sorunları Halkla Çözeceğiz

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı esnafla ve halkla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün önce 113. cadde esnafını ziyaret eden Prof. Dr. Çakmakçı ardından Salı pazarında esnaflarla ve vatandaşlarla kucaklaştı. Isparta halkı tarafından yakından tanındığını söyleyen Prof. Dr. Çakmakçı “Halkımızın büyük teveccühünü görüyoruz. Isparta halkının bizi tanıdığını görüyoruz. Bu anlamda tanınmak çok güzel bir şey. Halkımıza hizmet verebilmek için onların bizi tanımasına ihtiyacımız var. Bundan sonrada halkımızla daha fazla birlikte olacağız. Çünkü bizim hedefimiz, yönetim anlayışımız, kol kola girerek halkla birlikte yönetmek” diye konuştu.

Esnafların pazar pazar dolaşmaktan şikayetçi olduğunu söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “Genel anlamda pazara çıktığımız da esnafın Pazar yerleri ile ilgili şikayetlerini duyuyoruz. Bunda da haklılar. Çünkü esnafımız bir malzemeyi getiriyor, pazara çıkarıyor, ortada bir miktarını satıp kalanını topluyor, tekrar başka pazara götürüp kalanını orada satmaya çalışıyor. Bu nedenle her zaman taze ürün satma fırsatını pazarcı kaçırıyor. Hal böyle olunca tüketicide taze ürün alma fırsatını yakalayamıyor. Bu nedenle esnaf Pazar yerlerinin belirli bir düzene girmesini istiyor. Biz bu konuda da hem esnafımıza hem halkımıza soracağız ve birlikte karar vereceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum