SP, 11 Adayını Belirledi

Saadet Partisi seçim çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirliyor. Parti, bugüne kadar 11 ilçe ve belde belediye başkan adayını belirlemiş durumda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2014 15:59
SP, 11 Adayını Belirledi

Önümüzdeki günlerde de kalan diğer 11 ilçe ve belde belediye Başkan adayını belirleyerek 22 Belediye Başkan adayını tamamlayacaklarını ifade eden İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ne hızlı partisi biziz.

Zira, şuana kadar bir çok parti daha ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıklamazken veya sadece bir bölümünü açıklayabilirken, biz aday belirlemede 11 ilçe ve belde belediye başkan adayını tespit ettik. Bilindiği gibi bu adaylardan birisi de Isparta Merkez ilçe adayımızdır. En kısa zamanda da diğer kalan 11 ilçe ve belde belediye başkan adayımızı belirleyip, il genelindeki toplam belediye sayısı olan 22 ilçe ve beldenin tamamını açıklamış olacağız” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, belirledikleri ilçe ve belde belediye başkan adaylarını şöyle sıraladı:

Isparta Merkez: Süleyman Çakan
Eğirdir: Hasan Kaya
Yalvaç: Mücahit Gülcan
Senirkent: Ramazan Şehber Arslan
Gelendost: Ali Demirdağ
Ş. Karaağaç: Ramazan Karataş
Atabey: İbrahim Erat
Merkez – Kuleönü Kasabası: Bekir Saraç
Gönen – Güneykent Kasabası: Cengiz Demir
Senirkent – Büyük Kabaca Kasabası: Baki Gülal
Ş. Karaağaç – Çiçekpınar Kasabası: Ramazan Karataş.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum