Sporcular Müjde! Isparta'ya Dev Salon Yapılıyor

Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalı sporseverlere müjde verdi. Bilgiç, ilimize 2 bin kişilik dev spor salonu yapılacağını söyledi.

Yayınlanma:
Sporcular Müjde! Isparta'ya Dev Salon Yapılıyor

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni spor salonu ile ilgili olarak çalışmaların tamamlandığını ve 28 Eylül’de ihalesinin yapılacağını açıkladı.
Bilgiç, Isparta’nın olimpik standartlarda yeni bir spor salonuna ihtiyacı olduğunu belirterek gelişmelerle ilgili şu bilgileri verdi:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzle Isparta’ya spor salonu yapılması noktasında girişimlerimiz sonuç verdi ve ihale 28 Eylül’de yapılacak. Spor Salonumuz 2 bin kişilik olacak. Işıkkent’teki Mavikent İlköğretim Okulu’nun bahçesine yapılacak spor salonu Isparta ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacak.

Çünkü, bir çok organizasyon tesis yetersizliği nedeniyle Isparta’da yapılamıyordu. Salonumuz tamamlandıktan sonra Isparta organizasyonların merkezi haline gelecek, ilimizde daha fazla etkinlik yapılacak. Bu da ekonomimize büyük katkı sağlayacak.
Yer olarak en uygun bölge Işıkkent olarak seçildi. Çünkü büyük çaplı başka bir arsa olmadığı gibi her açıdan uygun bir yer. İhalenin ardından yer tesliminden sonra 680 günde iş teslim edilecek. Yani ihale süreci ile birlikte 2 yıl gibi bir sürede salon bitirilecek.

Atatürk Stadımızın ışıklandırılmasının ardından, yeni spor salonumuzda birlikte Isparta kamp merkezi olma noktasında önemli bir adım daha atmış olacak.
Mevcut 6 Mart Spor Salonumuz yaklaşık 1000 kişilikti. Ancak oturma alanları çok dardı ve yapılan revizyonla kapasite 750 kişiye indirildi. Burası da organizasyonlara hizmet vermeye devam edecek.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.