Stadı Taşıyalım Oraya Yaşam Parkı Yapalım

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Atatürk Stadyumu’nun şehir dışına taşınarak, mevcut yerine yaşam alanı yapılması gerektiğini savundu. Günaydın, “Sayın Valimiz ve siyasiler bu dediğimi dikkate alsınlar” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2014 16:22
Stadı Taşıyalım Oraya Yaşam Parkı Yapalım

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’ya yapılacak Spor Fabrikası projesi için 6 Mart Spor Salonu’nu yıkmak yerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan fark bir yer istemişti. Günaydın, bu teklife yeni bir teklifle karşılık verdi. Günaydın, spor alanlarının artık şehir dışlarına taşınması gerektiğini bildirdi.

STADI KALDIRALIM ORAYI PARK ALANI YAPALIM
Mevcut stadın kaldırılması gerektiğini ifade eden Günaydın, ‘’O alanda yeşil bir alanımız yok. Şehirlerde statlar da dışarı taşınmaya başlandı. Biz de stadımızı dışarıya taşıyalım. Oraya güzel bir yaşam parkı koyalım. Altına da 1000 otopark koyalım.

BU PROJEM DİKKATE ALINMALI
Önce valiliğimiz ve siyasilerimiz bu projeyi dikkate alsınlar. Zaten istasyon tarafında ağaçlandıracak bölgemiz yok. Oraya yaşam alanları kuralım. Belki oranın içine de gölet kurabiliriz. Belki kentsel dönüşümde orası da yıkılabilir. Orayı yıkıp yeni bina yapmamaları lazım. Şehrin merkezinde yerleşmeler yanlış. Sayın Valimiz ve siyasiler bu dediğimi duysun. Benden orayı istemeleri değil benim orayı istemem doğrudur’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum