Suç Makineleri Tutuksuz Yargılanacak

ISPARTA ve Eğirdir İlçesi’nde motosiklet hırsızlığı olayına karışan ve 110 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunan R. Ç. (17) ve Y. S. (16) ile birlikte M.A, M.G. ve S.Z., yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2012 10:17
Suç Makineleri Tutuksuz Yargılanacak

Isparta’nın suç makineleri olarak adlandırılan R. Ç. (17) ve Y. S. (16) ile birlikte M.A (17), M.G (16). ve S.Z (15) son olarak karıştığı (4) motosiklet hırsızlığından sonra yakayı ele verdiler.

Isparta ve Eğirdir’de motosikletlerin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada motosikletlerin Recep Ç. (17) ve Yasin S. (16) ile birlikte M.A, M.G. ve S.Z.tarafından çalındığını tespit etti.

Düzenlenen operasyonla yakalanan 5 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılandı. Motosikletler ise sahiplerine teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ercan Demir, vatandaşlardan araçlarını daha güvenli yerlere bırakmalarını ve önlem almalarını isteyerek, şüphelendikleri şahıslar görmeleri durumunda 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermelerini söyledi. Demir, ilçemizde var olan huzur ve güvenin tesis ve sürekliliği amacıyla çalışmalara ara verilmeksizin devam edilmektedir dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.