Şükrü Başdeğirmen'den Örnek Davranış

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen'den örnek davranış.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2010 10:54
Şükrü Başdeğirmen'den Örnek Davranış

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hukuk Fakültesi binası için başlatılan kampanyanın öncülüğünü yapan işadamı, kendisi de işyerinde satmasına rağmen, inşaata alınacak 200 bin liralık demir için başka firmalardan teklif aldı.

SDÜ'de ''Ispartalıların eseri olsun'' düşüncesinden hareketle başlatılan Hukuk Fakültesi binası yaptırma girişimin başında demir ticareti yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen bulunuyor. İşadamı Şevket Demirel'in de desteğiyle Doğu Yerleşkesi'nde başlatılan Hukuk Fakültesi binasının 2011-2012 Akademik Yılı'na yetiştirilmesi hedefleniyor.

Isparta'da demir başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan Hukuk Fakültesi Yaptırma Komitesi Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu inşaat için gerekli olan demir satın alma işini başka firmalardan karşılayarak örnek alınacak bir davranışa imza attı.

Başdeğirmen, Hukuk Fakültesi binası için gerekli olan ve ortalama 200 bin TL'yi bulan 180 tonluk demiri satın alma sürecinde bu alanda faaliyet gösteren 6 firmadan teklif istedi. Kendi şirketine teklif verdirtmeyen Başdeğirmen, 6 firma içerisinden en düşük teklif veren şirketten binanın demir ihtiyacını karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.