Sultanlar, Turnuvalarda Gurup Lideri

Isparta 32 Gençlikspor Bayan Futbol Takımı, Konya’daki Genç Kızlar Türkiye Şampiyonasında güller diyarını en iyi şekilde temsil ederek gurup liderliğine yükseldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2017 17:34
Sultanlar, Turnuvalarda Gurup Lideri

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 1. eleme turu maçları 132 takımın katıldığı turnuvaların birinci eleme turu tamamlandı. Isparta 32 Gençlikspor, Türkiye Şampiyonası 1. Etabında Konya’da 17-20 tarihleri arasında katılığı turnuvalarda birinci gelerek gurup lideri olarak maçlarını tamamladı.

1. eleme turu, 25 grup merkezinde tek devre lig usulüne göre oynandı. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takımla birlikte 2. eleme turunda yer almaya hak kazanıyor. En iyi puan ve averaja sahip takımlar belirlenirken, müsabakalarda gösterilen kartlar ve alınan disiplin cezaları da belirleyici olacak. 2. ve 3. eleme turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirildi.                 

Isparta 32 Gençlikspor, Konya grubunda ilk maçında Antalya Konyaaltı Belediyespor’u Ayşenur Gencer’in attığı golle 1-0 mağlup etti. Pembe-yeşillilerin grubunda Mersin Cam sporlar oynadığı maçta 2-1, Konya Yeşilyurt Spor maçında 4-0 kazanarak gurup liderliğini göğüsledi. 132 takım arasında 32.oldu.                   

Öte yandan Isparta 32 Gençlikspor Kulüp Başkanı Kuddusi Karataş, bayan futbolunda Isparta’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, “3. Ligde mücadele eden takımımızın oyuncularının hemen hemen hepsi Türkiye Şampiyonası’nda ter döküyor. Kızlarımız geçen yıl tecrübe kazandılar. Ligler öncesinde de şampiyonaya katıldık. İnşallah bu yıl 3. Lig’de çok daha başarılı sonuçlar alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.