Süper Lig'de Trabzon Fırtınası

Geride bıraktığımız sezonun ardından 2014/2015 döneminde Süper ligdeki teknik adamlar belli olmaya başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2014 10:57
Süper Lig'de Trabzon Fırtınası

Özellikle futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğü tecih eden oyuncuların başına geçeceği takımlarmerak edilirken ligde Trabzonspor alt yapısından çıkan teknik adamlar dikkat çekiyor.

Trabzonspor'un kendi bünyesinde yetiştirdiği oyuncu Hami Mandıralı bordo mavili kulüpte teknik direktörlük kariyerine başlarken, Tolunay Kafkas ise Kayserispor'la başlayan kariyerine Karabükspor'da devam ediyor.
Geçen sezon başında bordo mavili takımın pilot akımı 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'agetirilen Mustafa Reşit Akçay ise Akhisar Gençlik Belediye'nin başına getirildi.

Uzun yıllar Türkiye'de olan, Tolunay Kafkas ve Hami Mandıralının da takım arkadaşları olan ve Şenol Güneş'li bordo mavililerin efsane kadrosunda yer alan Şota Arvaladze ise Kasımpaşaspor'un hocalığını yapıyor.

Ligde Galatasaray formasını uzun yıllar giyen an Uğur Tütüneker Çaykurizespor'u çalıştırırken, Beşiktaş ile özdeşleşmiş isim olan Ertuğrul Sağlam ise Eskişehirspor'da teknik adamlık görevi yapıyor.
Bir zamanlar Fenerbahçe'nin formasını terleten Roberto Carlos ise Sivasspor'u başında yeralıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor