Sürat Kargo’dan Ramazan'da %25 İndirim

Sürat Kargo Ramazan ayına özel %25 indirim kampanyası başlattı. Ramazan ayının bereketinden kargo gönderen vatandaşların da ortak olması amacıyla indirim kampanyası düzenleyen Sürat Kargo, Ramazan ayının sonuna kadar bireysel kargo gönderen müşterilerinin

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2012 14:00
Sürat Kargo’dan Ramazan'da %25 İndirim

Kargo sektöründe yaptığı kampanyalar ile dikkat çeken Sürat Kargo, Ramazan ayında da bir kampanyaya imza attı.

Ramazan ayının huzur ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı, ‘bizde müşterilerimiz ile birlikte bu bereketi yaşamak amacıyla bu kampanyayı düzenledik’ dedi.

Kargo gönderen bireysel müşteriler için %25 indirimli bir kampanya düzenlediklerini anlatan Ramazan Kırıcı, ‘kurum olarak tüm özel dönemler için kampanyalar düzenliyoruz. Yerel kampanyalara ağırlık vererek yerel ürünlerin daha uygun taşınmasını sağlıyoruz. Ramazan ayında da bireysel müşterilerimize yönelik olarak %25 indirim kampanyasını hayata geçirdik’ diye konuştu.

Ramazan Kırıcı: ‘’ Sürat Kargo olarak her zaman ‘Müşterilerimizi daha fazla nasıl memnun ederiz?’ diye düşünüyoruz. Bu memnuniyeti sağlamak için de kendimizi müşterilerimizin yerine koyuyoruz. Onların beklentilerine uygun kampanyalar ve indirimler hazırlıyoruz. İşte bunlardan biri olan Ramazan kampanyamızı hazırladık.’’ dedi. İndirimin Ramazan Ayı boyunca süreceğini belirten Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı: ‘’ Bu kampanya Ramazan Ayı boyunca sürecek bir kampanya. Tamamen müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hazırladık. Bu nedenle de kısa sürmesini istemedik ve ay boyunca bir kampanya yaptık’’ diye konuştu.

Son zamanlarda yaptıkları kampanyalardan da bahseden Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı: ‘’ Bundan önce saygıdeğer anne ve babalarımız için kampanya yaptık. Onları özel günlerinde unutmadık. Bunun yanında üniversite öğrencilerimiz içinde güzel bir kampanyası hazırladık. Sınavları biten öğrencilerimiz evlerine dönerken eşya taşımakla uğraşmadan ve yorulmadan rahat bir yolculuk geçirdiler. Bunun yanında Haziran Ayı’ndan bu yana süren Facebook Sürat’li Kupon kampanyamız bulunuyor. Sayfamızı beğenen herkese yüzde 25 indirim kuponu veriyoruz.’’ diye konuştu. Sürat Kargo Antalya Bölge Müdürü Ramazan Kırıcı, müşterileri için yeni kampanya ve indirimler üzerinde çalıştıklarını ve daha birçok sürprizlerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.