Suriyeli Mültecilere Yardım Kampanyası Sonuçlandı

Gül Platformu tarafından başlatılan ‘Suriyeli Mültecilere Yardım Kampanyası’ sonuçlandı. Platform kampanyanın detaylarını basın mensuplarıyla paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2014 11:09
Suriyeli Mültecilere Yardım Kampanyası Sonuçlandı

Isparta Gül Platformu tarafından başlatılan ‘Suriyeli Mültecilere Yardım Kampanyası’ sonuçlandı. Gül Platformu adına açıklama yapan Halil Elitok, kampanya sonuçlarını açıkladı.

Kampanya kapsamında Uşak’ta bulunan bir fabrikadan 3 bin 810 adet çift kişilik battaniye alındığını kaydeden Elitok, ilgili fabrikaya 55 bin 650 TL ücret ödendiğini söyledi.

Kampanya sonucunda Mekke Eğitim Vakfı’nın Dere Mahallesi’ndeki kampusunda de 850 koli giyisi toplandı.

Toplanan yardım malzemeleri; 372 koli giyecek ve 2bin 480 battaniye ve 120 koli giyecek Hatay Valiliği’ne, 1330 battaniye ve 322 koli giyecek ise Gaziantep Valiliği’ne gönderildi.

Öte yandan Isparta’daki yaklaşık 20 Suriyeli mülteci aile içinde önümüzdeki günlerde yardım kampanyasının başlatılacağı da belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.