Sütçüler'de 5 Öğrenci Zehirlendi

Sütçüler'de bir lisede yatılı okuyan 16 yaşlarındaki 5 kız öğrenci, zehirlenme şüphesiyle Isparta'ya getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 19:53
Sütçüler'de 5 Öğrenci Zehirlendi

Sütçüler'de bir lisede yatılı okuyan 16 yaşlarındaki 5 kız öğrenci, zehirlenme şüphesiyle Isparta'ya getirildi. Yapılan araştırmada Sütçüler Çok Programlı Lisesi 2.sınıfta okuyan 5 kız öğrencinin, ilaç içerek ölmek istediği ortaya çıktı.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Bir gün önce yurttan kaçan kız öğrenciler, ailelerine haber verileceği endişesiyle aşırı dozda ağrı kesici ilaç içti. Durumun fark edilmesi üzerine öğrenciler, Isparta Doğum Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Burada ilk muayeneleri yapılan kız öğrencilerin mideleri yıkandı. Ardından kız öğrencilerin 3'ü Doğum, 2'si Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kız öğrencilerin sağlık durumu hakkında bilgi veren Doğumevi Başhekimi Op.Dr. Mustafa Çelik, hastaların genel durumunun iyi olduğunu, gözlem amaçlı olarak yoğun bakıma aldıklarını, bugünü gözlem amaçlı olarak yoğun bakımda geçireceklerini açıkladı.

Bu ve buna benzer olayların yaşanmaması için ailelere tavsiyelerde de bulunan Çelik, "Çocuklarımızla iletişimimizi iyi tutalım. Yaş itibari ile çok hassas dönemdeler. İletişim her şeyden önemli. Çocuklarımız bizimle rahat konuşabilmeli. Zorbalıkla çocuklarımıza söz geçiremiyoruz. Her zaman alttan alarak iletişimimizi iyi tutmaya çalışalım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.