Sütçüler'de Sel Nedeniyle 2 Köprü Yıkıldı

Sütçüler İlçesi'nde dün akşam başlayan yağmur nedeniyle meydana gelen selde 2 köprünün yıkılması sonucu 3 köyle ulaşım sağlanamıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2011 18:41
Sütçüler'de Sel Nedeniyle 2 Köprü Yıkıldı

çüler İlçesi'nde dün akşam başlayan yağmur nedeniyle meydana gelen selde 2 köprünün yıkılması sonucu 3 köyle ulaşım sağlanamıyor.

Sütçüler Kaymakamlığı'na vekalet eden Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel, etkili yağış nedeniyle Sütçüler'e bağlı Çobanisa ile İbişler köyleri arasındaki köprünün çöktüğünü söyledi. Kaymakam Özdel, köprünün yıkıldığı sırada köprüden geçen otomobildeki 4 kişilik ailenin köy halkı tarafından kurtarıldığını kaydetti.

50 BİN ALABALIK TELEF OLDU
Kaymakam Özdel, Beydilli Köyü'nün ulaşımını sağlayan köprünün de çöktüğünü söyledi. Kaymakam Özdel, "Sütçüler İlçesi'ndeki bir alabalık tesisinde 50 bin alabalık telef oldu. Ayrıca dağdaki büyük ve küçük baş hayvanların da telef olduğunu tahmin ediyoruz. Köylülerin şu an dağda telef olan hayvanlarının tespiti yapılıyor. Ama büyük bir rakam olacağı kanaatinde değiliz" dedi.

Özdel, sel nedeniyle can kaybı bulunmadığını kaydetti. Kaymakam Özdel, "Maddi hasar oluştu. Bazı yollarda yağışın etkisiyle bozulmalar oldu. Birkaç noktada da heyelan oluştu. Bazı evleri de su bastı. Tüm birimlerimiz iş başında. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ilçede çalışmalarına başladı" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum