Tacettin Yılmaz Isparta'daki 7 Yılını Değerlendirdi

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in talimatıyla merkeze çekilen Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, görevde ki 7 yılını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 15:46
Tacettin Yılmaz Isparta'daki 7 Yılını Değerlendirdi

Göreve başladığı 2005 yılından günümüze kadar ki süreci değerlendiren Yılmaz, ÖSS’de başarı sağlayamadıklarını da itiraf etti.

Geçtiğimiz haftalarda görevden alınan ve Milli Eğitim Bakanlığında görevlendiren Yılmaz, konuya ilişkin şu bilgileri verdi: “7 yıl içerisinde 972 derslik yaptık. 7 yıl önce, ilimizde 2 tane özel anaokulu vardı şimdi bu sayı 30’a çıktı. Oranımızı yüzde 6’dan yüzde 90’a çıktı. Kız çocuklarımızın eğitimine önem verdik, onlar için yatılı pansiyonlar yaptık. 8 spor salonu vardı, bu sayı 20’ye çıktı. Çok amaçlı salonlarımız ile beraber, bu rakam 25 oluyor. OKS’de ilk 5’e girdik. Ancak, ÖSS’de istediğimiz başarıyı elde edemedik. ÖSS’de ki başarısızlıklardan başlıcası memur şehri olduğumuz için, bütün öğrencilerimiz sınava giriyor. Herkesin en doğal hakkı sınava girmek, başka şehirlere oranla bizim ilimizde sınava giren öğrenci sayısı daha fazla” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum