Takım Rayına Oturdu

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grupta mücadele eden Emrespor saha ve seyircisi önünde ağırladığı Elazığ Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2013 00:00
Takım Rayına Oturdu

İlk yarının son maçlarında aldığı kötü sonuçlarla ligin alt sıralarına gerileyen Emrespor ikinci yarıda yaptığı teknik ve oyuncu değişiklikleriyle elde ettiği galibiyetlerle üst sıralara yükselmeye başladı.

Ligin ilk yarısında sorunlar yaşayarak yönetimin istifası ve teknik hoca sorunlarıyla kötü günler geçiren Emrespor ligin ikinci yarısında toparlanmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı galibiyetle ikinci yarının ilk üç puanını alan Emrespor bu hafta da kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Beledispor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Maça hızlı başlayan ekibimiz 22’nci dakikada Erkan İnan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
İlk yarıyı 1-0 kapatan temsilcimiz ikinci yarı da üstünlüğü korumayı başardı. Maçın 89’ncu dakikasında rakip takımın 10 kişi kalmasıyla rahat bir nefes alan temsilcimiz 90 dakikayı 1-0 önde kapatmayı başardı.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Emrespor A.Ş.’de Teknik Sorumlu Emrah Volkan Sayılgan, “Takımla birlikte çıktığımız ilk karşılaşmadan galip ayrılmak gurur verici. Bizim taraftarlarımızdan tek isteğimiz var takımlarına destek çıkmaya devam etsinler. Emrespor’u daha iyi yerlere taşımak için teknik heyetiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla hep birlikte hareket edeceğiz.

Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Saçından tırnaklarına kadar destek bekliyoruz. Galibiyetlerle daha keyiflenecekler. Biraz sabretsinler onlara iyi bir ekip izlettireceğiz. Kolej takımı gibiyiz” dedi.

ISPARTA EMRESPOR: Akın (6)- Erkan (7) (Dk.54 Tolgay 5), Fuat (6), Emir (6), Ersoy (6), Recep (6), Sayim (6), Utku (6), Görkem (6) (Dk.77 Caner 5), Biray (6) (Dk.85 Mert), Fatih (6)

ELAZIĞ BELEDİYESPOR: Serkan (5)- İsmail (5), Muhammet (5), Mehmet Tosak (6), Tahir (5) (Dk.46 Mehmet Bozcan 5), Arif (5) (Dk.46 Cuma Ali 5), Murat (5), Furkan (5), Soner (5), Ali (5), Harun (5) (Dk.81 Mehmet Can Kasap)

GOL: Dk.23 Erkan (Isparta Emrespor)

KIRMIZI KART: Dk.87 Furkan (Elazığ Belediyespor)

SARI KARTLAR: Emir, Ersoy, Utku, Görkem (Isparta Emrespor), Mehmet Tosak, Arif, Ali, Harun, Mehmet Can Kasap (Elazığ Belediyespor)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Spor