Tarihin En Parlak Zaferlerinden Biri

Tarihin En Parlak Zaferlerinden Biri

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2016 12:14
Tarihin En Parlak Zaferlerinden Biri

Isparta Valisi Vahdettin Özkan 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 101'nci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Özkan mesajında, "Tarihin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi dönemin imkânsızlıklarına rağmen milletimizin bağımsızlığı, onuru ve vatanı uğruna hiçbir fedakârlıktan çekinmediğini gösteren tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biridir.
Çanakkale’de ecdadımızın ortaya koymuş olduğu birlik ve dayanışma seferberliği, milletimizin engel tanımamaktaki azminin, kardeşlikten ödün vermeme konusundaki kararlılığının göstergesidir.

Tarihimizin bu destansı mücadelesini verirken gözlerini kırpmadan şehit düşen ve bizlere sonsuz bir gelecek armağan eden kahraman ecdadımıza şükran borçluyuz. Aziz Ruhları önünde saygıyla eğiliyoruz.
İşte bizler böyle bir ecdadın torunlarıyız. Bugün kardeşliğimizi bozmaya çalışan küresel terör piyonları ve ipleri kıtalar ardından çekilen kayıt dışı ekipler şunu bilmelidir ki, milletimiz bu oyunlara karşı, atalarımızın bizlere emaneti olan aziz vatanımızı,aynı ruhla savunacaktır.

Çanakkale geçilmez dedirten ecdadımızdan miras aldığımız vatan sevgisi, aziz vatanımıza, günümüzde ve gelecekte, aynı bilinç ve sadakatle sahip çıkılacağının güvencesidir.
Cennet-i Alanın Kucakladığı Aziz Şehitlerimiz;
Biliniz ki; Bugün de, ülkemize yönelen tehditlere karşı kendilerini siper eden kahraman askerlerimiz, polislerimiz ve kamu görevlilerimiz sizlere layık olma şuuruyla fedakârca görev yapmaktadırlar.

Bu duygularla, teröre karşı kahramanca vatan savunması yaparken şehit düşen güvenlik kuvvetlerimizi, terör gruplarının hain saldırılarında şehit olan vatandaşlarımızı ve ebediyete intikal eden tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.