Tarım Girdileri Sergisi Eğirdirde Yapılacak

Eğirdir, ilk defa fuar niteliğinde 28 firmanın katılacağı büyük bir sevgiye ev sahipliği yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2011 10:35
Tarım Girdileri Sergisi Eğirdirde Yapılacak

Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, tarım girdileri sergisinin açılması ilçemiz için büyük kıymettir dedi.

Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Müdrik Ateş ile Antalya’dan Ziraat Ajansı Organizasyon Sorumlusu Eray Can, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek daha önceden planlanan Tarım Girdileri Sergisinin açılış şeklini olgunlaştırdılar.

Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Müdürlüğünün koordinatörlüğünde 1-2 Şubat tarihlerinde Eğirdir Belediyesi Kervansaray Toplantı Salonu’nda açılacak (TARSER) Tarım Kredi Kooperatifleri Tarım Girdileri Sergisinde dışarıdan ilaç firmaları, fide-fidan firmaları, gübre, sulama, tarım alet ekipmanı ile yem firmaları yer alacak.

01 Şubat Salı günü saat 10,30’da açılışı yapılması planlanan sergiye Isparta’nın bütün Tarım Kredi Kooperatiflerinin personeli ve ortaklarının davetli olarak katılmalarının beklendiği açıklanırken Eğirdir’den de katılımın büyük olması bekleniyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral “Böyle ciddi ve halkımıza faydalı olabilecek fuar seviyesinde Tarım Girdileri Sergisi’nin Eğirdir’imizde açılacak olması bizleri çok sevindirmiştir. Bu sergi ile Eğirdir’imiz hareketlenecek ve tanıtılmış olacaktır” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.