Tarımın Kalbi Burada Atıyor

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında açıldı. Çok sayıda sektörel firmanın katıldığı fuar 3 Kasım’a kadar gezilebilecek.

Yayınlanma:
Tarımın Kalbi Burada Atıyor

Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarına Vali Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, CHP İl Başkanı Vedat Şenol ve çok sayıda davetli katıldı. Fuar 3 Kasım da sona erecek.

ISPARTA’YA BÜYÜK KATKISI VAR
Vali Vahdettin Özkan, 9’ncusu düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Isparta’nın kalkınması konusunda oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, “9’uncusu düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Fuarın ilimizin kalkınmasına, çok önemli. Ticaretle ilgili tarıma gönül vermiş sizlerin karşılığını almanız konusunda çok iyi bir yer. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

TİCARET BORSASI FUAR ALANI İSTEDİ BİZDE YAPTIK
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe Fuar Alanının yapılmadan önce Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’ın fuar alanı istediklerini belirttikten sonra böyle bir fuar alanı yaptıklarını belirterek, “Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarının 9’ncusunun açılışını yapmak üzere buradayız. Artık Isparta’da ulusal bir fuar yapılıyor. Ticaret Odası Başkanımız daha önceki fuar açılışlarında hep dile getirmişti. Fuar alanlarımız çoğalsın diye istekte bulunmuştu. Biz de bu sene yaptığımız projelerle, fuar alanlarıyla Ahmet Adar’ın isteğini yerine getirdik. Bildiğiniz üzere Gökkubbe Fuar alanını oluşturduk. Bu fuar alanının bu sene sonuna bitecek. Eski valilerimiz Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayını çok güzel bir şekilde yapmışlardı. Ama artık yetmiyordu. Bizde güzel bir şekilde belediyenin arazisi olan yere Isparta için güzel bir fuar alanı yaptık. Fuarın 9’uncu açılışını yapacağımızdan dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

FUAR DİĞER İLLERDEN GELEN HERKESİ BÜNYESİNDE BARINDIRIYOR
Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, 9’ncusu düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın diğer illerden gelen tarıma gönül vermiş kişi ve firmaların barındırdığını belirterek “Bu yıl 9’ncusu düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı Isparta Ticaret Borsası öncülüğünde, Isparta Valiliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Tarım İl Müdürlüğü ve ilçe teşkilatları iş birliğiyle bugün, Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm tarım gönüllülerine kapılarını açtı.

Fuara gübre, fide ve fidan üreticileri, tarım aletleri, traktör firmaları, damla sulama sistemleri, tarım ilaçları, danışmanlık ve sertifika firmaları, toprak ve tarımsal analiz laboratuarları, meyvecilik, ambalaj ve paketleme, soğuk hava depoları, hayvancılık, süt sağma makineleri gibi alanlarda faaliyette bulunan 752in üzerinde sektörde öncü firma katıldı. Fuar ticari alışveriş için alternatifli bir buluşma noktası ve aynı zamanda çağdaş tarım ve hayvancılık teknolojilerinin tanıtıldığı, kaliteyi artırıcı gelişmelerin akademisyen ve uzmanlar tarafından bilgi ve birikimin sektör mensuplarına aktarıldığı önemli bir buluşma platformu olacak.

Türkiye’nin başka illerinden de ziyaretçi gelmesinin yanında Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Denizli, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Konya ve Antalya bölgelerinden gelen çiftçimiz daha yoğunluklu olmaktadır. Bu sene içinde bölge katılımının yoğun olması amacıyla anıtım çalışmaları planlanmıştır. Genel tanıtım çalışmalarının yanı sıra, fuara gelen ziyaretçi kitlesinin aha profesyonel ziyaretçiler olması için, ticaret odaları, meslek odaları, iş adamları derneği, resmi kurumlar, il protokolü gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.