Taş: 'Final Maçımızda Bizi Yalnız Bırakmayın'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubun şampiyonu Emrespor, 29 Nisan’da oynanması beklenen Play-Off maçları öncesinde bugün Antalya’da kampa girecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2012 15:39
Taş: 'Final Maçımızda Bizi Yalnız Bırakmayın'

Kırmızı-siyahlılar, Play-Off’a kadar hazırlık maçı da yapmayı planlıyor. Emrespor Teknik Sorumlusu Sait Taş, bugünden itibaren Antalya’da kampa gireceklerini bildirdi.

Play-Off maçı öncesinde teknik-taktik antrenmanlara ağırlık vereceklerini belirten Taş, hazırlık maçlarıyla da eksikliklerini göreceklerini bildirdi.

Taş, “Antalya kampımızı en iyi şekilde değerlendirip Play-Off’a hazır halde gitmek istiyoruz. Önümüzde sadece 1 maç kaldı. Allah’ın izniyle hedefe ulaşacağız” dedi. Güller diyarına bir profesyonel takım kazandırarak kariyerine bir şampiyonluk daha eklemek istediğini ifade eden Taş, “Hedefe kilitlendik. Şehrinde bu hedef doğrultusunda bize destek olmasını bekliyoruz. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz. Final maçımızda bizi yalnız bırakmasınlar” şeklinde konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum