TBMM'de Elma Dağıttı

TBMM'de Elma Dağıttı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2016 10:53
TBMM'de Elma Dağıttı

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır geçtiğimiz günlerde bir sözlü soru önergesiyle elde kalan elmaların durumuna ilişkin bir çalışma yapılıp yapılmayacağını ilgili Bakan’a sormuştu. Bu konuya ilişkin somut bir cevap alamayan Vekil Bakır dikkatleri Isparta elmasına ve elmacılığın içinde bulunduğu sorunlara çekmek için hafta içinde TBMM’ de elma dağıttı.

Meclis kulislerinde, komisyonlarda Isparta elmasının dağıtımını yapan vekil Bakır ayrıca konuyu Meclis Genel kuruluna taşımak için birde araştırma önergesi hazırladı. İlgili araştırma önergesi Türkiye’ de elma üretiminin neredeyse dörtte birini tek başına yapan ilimiz açısından büyük önem taşımakta.

Pazarlamadan-paketlemeye, yüksek girdilerden-üretimde birleşmeye kadar birçok sorunla boğuşan elmacılığın geleceğine ilişkin verilen bu soru önergesi önümüzdeki günlerde meclis gündeme gelecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.