Tek Millet Tek Yürek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için binlerce Ispartalı meydanlara toplandı....

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2018 23:45
Tek Millet Tek Yürek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, tüm yurtta olduğu gibi Isparta'da da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında saat 21:00'de Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde toplanan Isparta protokolü ve binlerce Ispartalı buradan Valilik Önündeki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'na yürüdü.

Yürüyşe Isparta Valisi Şehmus Günaydın, daire müdürleri, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileri, çeşitli sendika, dernek ve kitle örgütü temsilcileri de katıldı.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda şehitler için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Kuranı kerim tilavetinin ardından ise konuşmalara geçildi.

15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Recep Özel kısa birer konuşma yaptı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ın coşkulu konuşmasının ardından program mehter gösterileri ve şiirlerin okunması ile devam etti.



































HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.