Tekin Bayram Aday Adaylığını Açıkladı

Isparta'yı Hep Birlikte Kalkındıracağız...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2015 21:01
Tekin Bayram Aday Adaylığını Açıkladı

25 Yıl Yalvaç Belediye Başkanlığı görevini yürüten Tekin Bayram, AK Parti'den milletvekili aday adaylığını bugün açıkladı.

AK Parti Isparta İl Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Bayram, "Ak Parti Isparta Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu, Ak Parti Isparta İl Başkanlığı'na yapmış bulunmaktayım.

30 YILDIR YALVAÇ'TA
ISPARTA'DA VE TÜRKİYE'DE
SİYASET YAPIYORUM
 
30 yılı aşkın süredir Yalvaç’ta, Isparta’da ve Türkiye’de siyaset yapıyorum. Türkiye’de siyaset hiç bu kadar önemli olmamıştı. Türkiye yeni bir süreçten geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde kurulan bu hareket Yeni Türkiye’yi inşa etmeye hazırlanıyor.2023’e doğru adım adım ilerlerken AK Parti ,Yeni Türkiye’nin mimarı olmak istiyor.

YENİ TÜRKİYE HAREKETİNE
OMUZ VERMEK İÇİN
30 Mart yerel seçimleri öncesinde bu büyük ve kutsal hareketin içerisine dahil oldum.Bana AK Parti Belediye Başkan Adayı ünvanı verildi. Bu benim için önemli ve büyük bir şerefti. Şimdi de Yeni Türkiye hareketine destek olmak, omuz vermek için Milletvekili aday adayı oluyorum.


DAHA ÇOK HİZMET DAHA ÇOK YATIRIM
Benim gibi bu harekette, bu seferberlikte olmak için sahneye çıkan ve aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Siyasetteki tecrübemi ve birikimlerimi AK Parti için kullanmak istiyorum. Isparta’yı merkez ilçe ve 12 İlçesi, kasaba ve köyleriyle birlikte topyekün düşünüp, hep birlikte kalkındırma amacındayız. Ak Partimiz Türkiye’de önemli reformlara imza atıyor, şehirler büyüyor, gelişiyor. Ispartamız da bu hizmetlerden payını alıyor. Ama bizim çabamız Isparta’ya daha çok hizmet, daha çok yatırım getirmek için olacaktır.

ISPARTA'YI YAKINDAN TANIYAN BİR SİYASETÇİYİM
Ben Yalvaç’ta 25 yıl belediye Başkanlığı yaptım. Yalvaç benim çocuğum gibi. Ama sadece Yalvaç’a değil, tüm Ispartaya hizmet ettim.Sütçüler’inden Atabey’ine, Eğirdir’inden Senirkent’ine kadar emeğim var, hizmetim var. Dolayısıyla Isparta’nın tamamını yakından tanıyan, sorunlarını ve çözümlerini bilen bir siyasetçi olarak karşınızdayım.

7 Haziran Genel Seçimlerinin Ispartamıza ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum