Tekin Bayram’dan Bomba İddialar

Tekin Bayram’dan Bomba İddialar

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2015 14:35
Tekin Bayram’dan Bomba İddialar

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olacağını deklare eden ve dün akşam Ak Parti’nin yeni ilçe başkanı Ahmet Sektioğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tekin Bayram, önemli iddialarda bulundu.

Ak Parti Genel Merkezi’nin Ahmet Sektioğlu ismi üzerinde karar kıldığını ve bu karara kendisinin de saygı duyduğunu belirterek 25 Şubat’ta yapılacak ilçe kongresine Sektioğlu başkanlığındaki tek listeyle gidilmesi gerektiğini savunan Tekin Bayram “Yalvaç üstüne oyun oynanıyor. Ben vallahi bir şeye bulaşmadım. Süreyya Bilgiç de Recep Özel de Ahmet beyin ilçe başkanı olmasını istemedi. Milletvekilleri istemiyor. Biri Kılınç Cam’a telefon açtı, öbürü Satılmış’a, ‘aday ol seni destekliyoruz’ dediler. Benim kongre ile ilgili bir çalışmam olmadı. Ben Yalvaç’ın menfaatini tutan herkesin yanındayım. Ben genel merkezin kararına sonuna kadar saygılıyım. O cuma günü Ankara’ya gittiğimde Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu bana ‘Senin adamların bile Sektioğlu’nun ilçe başkanı olmasının uygun olduğunu söylediler’ dedi. Ben de partimin kararına saygılı olduğumu söyledim ve sonun kadar da saygılıyım. İkinci bir liste çıkmasına karşıyım. Satılmış Kaya’ya da aday olarak çıkma dedim.” dedi.

Genel merkezin belirlediği ilçe başkanına karşı milletvekillerinin ayak oyunu çevirdiğini iddia eden Bayram’ın bu açıklamalarının Bilgiç ve Özel’in başını ağrıtabileceği kaydedildi.

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in kendisi hakkında küfür ve hakaret dolu bir konuşmasının ses kaydı bulunduğunu belirten Tekin Bayram “Partim zarar görmesin diye adalete başvurmadım ancak ses kaydı mevcut, burada bayanlar olduğu için dinletemiyorum. Ağza alınmayacak derecede çirkin ifadelerle şahsıma yönelik hakaret ve küfürler var. İlerleyen zamanda mahkemeye başvuracağım.” dedi.

Tekin Bayram, milletvekili adaylığı için Süreyya Bilgiç’in küfürü nedeniyle bilendiğini belirterek “O küfürler bana olduğu kadar Yalvaç’a da edilmiştir” dedi. Bayram ayrıca eski başkan Hidayet Şenol’un kendisine, milletvekillerinin kendisini kullandığını ve samimi olmadıklarını ifade ettiğini ileri sürdü.

Bu önemli açıklamalara Bilgiç ve Özel’in ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum