Tekin Bayram'ın İsteği Kabul Edildi

Yalvaç Belediyesi, Bölge Hastanesi’nin yapılacağı Sümer halı arazisindeki halı fabrikasının makine ve teçhizatlarına talip olmuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2012 13:35
Tekin Bayram'ın İsteği Kabul Edildi

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Kaymakamlık aracılığıyla gönderdikleri resmi yazıyla Sümer Halı Fabrikası’nda bulunan makine, teçhizat, yedek parça, işletme malzemesi ve diğer malzemelerin kendilerine devredilmesini istemişti.

Bu teklif, Ankara’da Özelleştirme Dairesi ile yapılan görüşmeler sonucu kabul edildi ve tüm araç gereçler, mülkiyeti özel idarede kalmak kaydıyla Yalvaç Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilecek.

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi, yaptığı özel açıklamada, “Hizmet esas olunca, parti ayrımı askla gözetmeyiz. Bu da bunun en güzel örneğidir” dedi. Çiftçi, “Milletvekillerimiz Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç’in katkılarıyla Özelleştirme Dairesi Başkanlığı’nda Sümer Halı Fabrikası’nın makinelerini Yalvaç Belediyesi’ne bedelsiz olarak, mülkiyeti özel idarede kalmak şartıyla devredildi. Yalvaç’a hizmet noktasında gayretimiz var” dedi.

Bu kararın ardından belirlenecek bir tarihte, Sümerhalı fabrikasının tüm araç gereçleri Yalvaç’a taşınacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.