Tekrar Başkan Olmanızı İstiyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın köyü olan Şarkikaraağaç İlçesi’ne bağlı Ördekçi Köyü’nü ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2013 17:37
Tekrar Başkan Olmanızı İstiyoruz

Başkan Günaydın, köy konağında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Köy Muhtarı Galip Kaya, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın köylerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Yaptığınız hizmetleri yakından takip ediyoruz.

Yeşil alan, tesisler, fabrikalar açtınız, altyapıya büyük önem verdiğinizi biliyoruz, bundan Ispartalı olarak mutlu oluyoruz. Sizleri aramızda görmek bizleri sevindirdi. Tekrar başkan olmanızı ve Isparta’mıza hizmet etmenizi diliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Isparta’nın her sorunu ile ilgilenen sevecen bir başkanımız var” derken, vatandaşlarda, Başkan Günaydın’ın bir sonraki dönem için de başkan olmasını istediklerini söyleyerek başarılar diledi, Günaydın’ı desteklediklerini belirttiler.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise Başkan Günaydın ile birlikte doğduğu köyde bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederken, tüm ilçe ve köyleri gezdiklerini, Başkan Günaydın’ın uzun süredir Ördekçi’yi ziyaret etmek istediğini ancak bu ziyaretin bugüne nasip olduğunu aktardı. Türkiye’nin her yerinde belli sıkıntıların bulunduğunu ve bunun kamuoyu tarafından da iyi bilindiğini ifade eden Yalçın, köylerde sulama, içme suyu, kanalizasyon, çiftçilerin sorunlarının daha büyük olduğuna ve hayat şartlarını zorlaştırdığına işaret etti. ‘Kendi köyümde bulunmaktan dolayı çok mutlu oldum’ diyen Yalçın, Başkan Günaydın’ın da köyünü ziyaret ediyor olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın memleketinde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, “Tüm insanlarımız güzel, çalışkan, dürüst ve misafirperver. Buraya daha önce gelmek isterdik ancak nasip bugüneymiş. Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sevgi güzel şey, saygı ise sevgiden doğar. Gönül alındığında, her şeyi çözer.

Güzel hoşsedalar bırakır. Sizlere bundan sonra da hayırlı günler diliyorum, ekonomik sıkıntısı olmayan bir köy olmanızı temenni ediyorum. Genç bir il başkanı olan İsa Yalçın’ın köyünüzden çıkmış olması önemli. Sizlerin yetiştirdiği insanlar Isparta’ya ve ülkeye hizmet veriyorlar. İnşallah ileride daha sık geliriz” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, köy konağının ardından MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın okuduğu ve şu anda kullanılmayan Ördekçi İlkokulu’nu ve bahçesini dolaştı vatandaşlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum