Temelinde Kan ve İman Var

Ülkü Ocakları Isparta Şube Başkanı Akif Çapraz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. .

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2012 09:25
Temelinde Kan ve İman Var

Ülkü Ocakları Isparta Şube Başkanı Akif Çapraz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çapraz mesajında, "Türk Milletinin bölünmez bütünlüğünün ve bağımsızlığının teminatı ve Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyetimizin ilanının 89. yıl dönümünü heyecan mutluluk ama maalesef buruk bir şekilde kutlamaktayız.

Türk milletinin varlığının birlik ve beraberlik içerisinde sonsuza kadar sürdürülebilmesi için Cumhuriyetin ilkelerine ve kazanımlarına sahip çıkılması gerekmektedir.

Türk siyasi tarihinde yeni binanın adı Cumhuriyettir. Temelinde kan ve aman vardır. Biz bu binanın yıkılmayacağına inanmış Ülkücüler olarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında şan ve şerefle görev alan, şehit düşen, kahramanlarımıza rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, büyük Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.