Temsilcilerimizin Hedefi Galibiyet

Temsilcilerimizin Hedefi Galibiyet

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2015 17:09
Temsilcilerimizin Hedefi Galibiyet

Kırmızı-yengeçler, pazar günü Antalya deplasmanında kümede kalma savaşı veren Muratpaşa Belediyespor’la kritik bir karşılaşma oynayacak.

Zorlu maç için hazırlıklara başlandı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Eğirdirspor, bu hafta sonu Antalya’da kümede kalma savaşı veren Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayacak. 12 puanla 12. sırada bulunan Antalya temsilcisine konuk olacak olan kırmızı-yengeçler, bu maçın hazırlıklarına başladı. 17 puanla 9. Sırada bulunan Eğirdirspor, zorlu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.

Zaman zaman ilçe sahasında çalışan Eğirdir temsilcisi ara ara da SDÜ’ye gelerek kondisyon idmanlarını Isparta’da yapıyor. Yeni transferlerle güçlenen kırmızı-yengeçlerde eski milli futbolcu Hüseyin Kartal’a maçın 2. yarısında Antrenör Hakan Hayati Karaca’nın yer vermesi bekleniyor. Yaklaşık 2 yıl futbola ara veren Kartal’ın ilerleyen haftalarda ve önümüzdeki yıl çok daha faydalı olacağı görüşü hakim.

Ligde yer alan diğer temsilcimiz Isparta İdmanyurduspor ise Bucak Belediyesipor'u ağırlayacak.

Maçlar 08 Şubat 2015 Pazar günü saat 13.30'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor