Temsilcimiz Ispartaspor Kongre Kararı Aldı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in dün yaptığı açıklamadan sonra Ispartaspor yönetim kurulu kongre kararı aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2022 13:57
Temsilcimiz Ispartaspor Kongre Kararı Aldı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in dün yaptığı açıklamadan sonra Ispartaspor yönetim kurulu kongre kararı aldı.

Kararın ardından Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, hiç kimse bizi kupalarımızla ve şampiyonluklarımızla test etmesin diyerek, “Yönetim olarak 04 Haziran 2022 Tarihinde yaptığımız açıklamayla istifa etmiştik. Yaklaşık kırk gün geçmesine rağmen ortaya hiçbir aday ve yönetim çıkmadığını üzülerek ifade etmek isteriz.

En başından beri tüm süreçler takımın Hamisi TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ' in bilgisi dahilinde yürütülmektedir. 22 Temmuz 2022 Cuma günü için olağanüstü kongre kararı alınmıştır. Yine basından izlediğim kadarıyla " yapamıyorlar" diyerek, bizi almış olduğumuz iki kupayla kimse test etmesin.

Ben siyasetçi değilim. Bu tip polemikler benim işim değil. Cevap verme gereği bile duymuyorum. Biz başarımızla konuşuruz. Aldığımız kupalar tarihin sayfalarında yerlerini almıştır.

Kimse buna mani olamaz.Bir bebek gibi büyüttüğümüz Ispartasporumuzu emin ellere devretmek istiyoruz. Tüm spor kamuoyuna duyurulur” dedi.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILACAK

Öte yandan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Ispartasporda görev almış bazı yöneticilerle görüşme yapacak.

Durum değerlendirilmesi yapılacak olan toplantının ardından gün içinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.