Temsilcimiz İstediğini Aldı

Temsilcimiz İstediğini Aldı

Yayınlanma:
Temsilcimiz İstediğini Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta32spor 30. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Karaman FK’yı 1. Dakika da Muhlis ve 45. Dakika da Alim ve 70. Dakika da Zeki Mert Saki’nin attığı gollerle 3-2 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta 46 puanla 7. Sırada yer alan ve Play Off takibini sürdüren temsilcimiz Isparta32spor kendisi gibi Play Off mücadelesi vermek isteyen ve 38 puanla 8. Sırada yer alan Karaman FK’ya konuk oldu.

Temsilcimiz Isparta32spor 1. dakika da Muhlis İstemi'nin attığı gol ile Karaman deplasmanında 1-0 öne geçti. Dakika 45:'te Isparta32spor atağında topla buluşan Alim Harlak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İkinci yarıya hızlı başlayan Karaman FK’da 53. Dakika da topla buluşan Alper Tursun farkı 1’e indirdi. Dakika 70'te Isparta32spor atağında topu önünde bulan Zeki Mert Saki’nin şutu ağlarla buluştu. Dakika 80'de ise Karaman FK atağında topla buluşan Alper Dursun takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor