THY Genel Müdürü İle Görüşecekler

ITSO Yönetim Kurulu üyeleri uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması talabiyle THY Genel Müdürü ile görüşecekler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2013 15:23
THY Genel Müdürü İle Görüşecekler

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Isparta -İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması, saatlerinin değiştirilmesi ile hac ve umre seferlerinin Isparta’dan yapılması konularını görüşmek üzere İstanbul’da Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’i ziyaret edecekler.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Genel Müdür Kotil’e aktaracakları konulardan olumlu sonuçlar çıkmasını umut ettiklerini belirterek, “Uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması, saatlerinin değiştirilmesi ile hac ve umre seferlerinin Isparta’dan yapılması bizim için çok önemli.

Bu konularda Sayın Genel Müdürden destek isteyeceğiz. Doluluk oranlarımız her geçen gün artıyor, sanıyorum ki Genel Müdürümüz de bunları göz önünde bulundurarak taleplerimize olumlu yaklaşacaktır. “dedi.

İlk Kez Ajans32 Duyurmuştu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum