Tolga Zengin Sonunda Beşiktaş’ta

Beşiktaş, uzun süreden beri kadrosuna katmak istediği Trabzonsporlu milli kaleci Tolga Zengin’i sonunda renklerine bağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2013 11:33
Tolga Zengin Sonunda Beşiktaş’ta

Başkan Fikret Orman’ın, tatil için gittiği Trabzon’da, Bordo-Mavili yönetimle görüşerek transferindeki pürüzleri giderdiği bildirildi. Siyah-Beyazlıların Karadeniz ekibine 2 milyon 750 bin Euro ödeme yapacağı, Tolga’nın ise alacağından 250 bin Euro feragat ettiği ve toplamda 3 milyon Euro’ya mal olduğu öğrenildi. Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaşan 30 yaşındaki tecrübeli kalecinin bir iki gün içerisinde de Beşiktaş’ın kampa katılması bekleniyor. Siyah-Beyazlılarla 3 yıllığına anlaşan Tolga, 2002’den bu yana Trabzon’un formasını giyiyordu.

BİLİC, TOLGA’YI DUYDU; MUTLULUKTAN UÇTU
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tolga Zengin transferini Avusturya kampında öğrendi. Lienz bölgesindeki Grand Hotel Lienz’de Cihan muhabirinin sorularını cevaplayan Hırvat hoca, müjdeli haberi bu esnada aldı. Futbol Genel Direktörü Zafer Önder Özen, 45 yaşındaki taktisyenin yanına gelerek ‘çak’ işareti yaptı ve telefon mesajıyla mutlu sona ulaştıklarını gösterdi. İlginç anların ardından Tolga’yı değerlendiren Bilic, 30 yaşındaki deneyimli eldivenle çalışacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtilen tecrübeli file bekçisinin karakter yapısıyla saha içi ve dışında takıma çok büyük katkılar sağlayacağını aktaran Bilic, “Cenk, Günay ve Emre gibi değerli kalecilerimiz ve antrenörlerimiz var. Tolga gibi Türk Milli Takımı’nda forma giyen bir isim de bu gruba katılıyor.” ifadelerini kullandı.

AVUSTURYA’DA KIZAK KEYFİ
Beşiktaşlı futbolcular dün neşeli dakikalar yaşadı. 17 Temmuz’dan bu yana Avusturya Lienz’de kamp yapan Siyah-Beyazlı kafiledeki bazı oyuncular, teleferikle dağa çıktı. Kara Kartal’daki yıldızlardan birçoğu, Tırmanma Parkı da denilen zirveden zemin kızağıyla hızla aşağıya indi. Yüksekliği yaklaşık 2 kilometre olan bölgeden 25 metre aralıklarla kendilerini aşağıya bırakan oyuncuların keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum