Toplu Konut Projesi Bahçeli’nin Garantisinde

Toplu Konut Projesi Bahçeli’nin Garantisinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2019 09:10
Toplu Konut Projesi Bahçeli’nin Garantisinde

MHP Lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında partisinin Isparta mitinginde konuştu. Başkan Günaydın’ın toplu konut projesini hatırlatan Bahçeli, “Belediye Meclis kararıyla ilan edilen, 700 dönümlük arazide 5 bin konutun yapımını amaçlayan Toplu Konut Projemizin hayata geçmesi için Isparta’nın irade ve teveccühüne mazhar olmayı istiyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partisinin Isparta mitinginde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Ispartalılarla buluştu.

“Daha huzurlu bir kent, daha güzel bir gelecek, daha mutlu insanlar için Ispartalı kardeşlerimizin gönlüne talibiz” diyen bahçeli, “MHP Lideri Bahçeli “9 Eylül 2017 tarihinde bir araya gelmiş, 9 dev eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmiştik. Allah’a hamdolsun ki güller diyarında hizmet kervanı durmuyor, yatırımlar kesilmiyor, çalışma azmi durgunluk yaşamıyor, nitekim Isparta gün geçtikçe büyüyor. Isparta nakış nakış dokunan irfan yuvasıdır. Isparta fedakarlıktır. Isparta el emeği, göz nurudur. Isparta ehil ellerdedir ve emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Ve bu kentimiz önümüzdeki beş yılda da hizmetten yoksun kalmayacak, mutsuz ve huzursuz olmayacaktır. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için 11 gün sonra sandık başına giderek bir karar vereceksiniz. İnanıyorum ki partimizin yüzünü yine güldüreceksiniz, Isparta’nın ehil ellerle yükselişine devam diyeceksiniz. Şimdi söz sırası Ispartalı kardeşlerimdedir. Soracağım şu sorulara yüksek sesle cevabınızı bekliyor, Isparta’nın sesini herkese duyurmak istiyorum: 31 Mart’ta sandığa gidecek misiniz? 31 Mart’ta Isparta’ya sahip çıkacak mısınız? 31 Mart’ta birliğe, beraberliğe, kardeşliğe tamam diyecek misiniz? 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verecek misiniz? Bu evetler gösteriyor ki, Isparta duruşunu belirlemiş, kararını bugünden netleştirmiştir. Hepinize müteşekkirim, Ispartalı kardeşlerime güveniyorum” dedi.

ISPARTA’NIN DİRLİĞİ VE İSTİKRARI İÇİN VARIZ
Bahçeli, konuşmasında partisinin belediye başkan adaylarını da sayarak “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adayımız, halihazırda Belediye Başkanımız olan Sayın Yusuf Ziya Günaydın’dır. Isparta’da üç hilal gül goncası gibi açılacak, milli birlik ve kardeşliğin mis kokusunu her yere taşıyacaktır. İl merkezinden ilçe ve beldelere kadar çok değerli belediye başkan adaylarımız Ispartalı kardeşlerimin huzurundadır. Aksu Belediye Başkan Adayımız Sayın Süleyman Uzun’dur. Atabey Belediye Başkan Adayımız Sayın Aziz Eraslan’dır. Eğirdir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Baş’tır. Sarıidris Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Ramazan Pala’dır. Gelendost Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Kolbaşı’dır. Gönen Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Kaya’dır. Keçiborlu Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Gürsel Türksoy’dur. Senir Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Tayfon Borazancı’dır. Merkez Kuleönü Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Sezayi Çakır’dır. Merkez Savköy Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Avşar’dır. Senirkent Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Kalay’dır. Büyükkabaca Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Durmuş’tur. Sütçüler Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Rıdvan Ertan’dır. Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayımız Sayın Sefa Arıkan’dır. Çarıksaraylar Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Halil Toprak’tır. Çiçekpınar Beldesi Belediye Başkan Adayımız Sayın Memiş Kaynak’tır. Uluborlu Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali İhsan Akar’dır. Yalvaç Belediye Başkan Adayımız Sayın Halil Hilmi Tütüncü’dür. Hüyüklü Belediye Başkan Adayımız Sayın Hasan Yıldız’dır. Bütün adaylarımız Isparta’ya hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi soruyorum sizlere; Isparta’da Üretken Belediyecilik anlayışına devam diyecek misiniz? Sandığın başına gittiğinizde mührü üç hilale vuracak mısınız? Milliyetçi Hareket Partisine destek verecek misiniz? Söz veriyor musunuz? Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Isparta’nın yüzünü ağartmak için varız. Isparta’nın dirliği ve istikrarı için varız” ifadelerini kullandı.

ISPARTA’DA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Konuşmasında Isparta Belediyesi’nin toplu konut projesinden de söz eden Bahçeli, “Parlak projelerimizle, yüksek hedeflerimizle, dürüst ve ilkeli yönetim anlayışımızla sizlerin hizmetindeyiz. Mesela 8 Mart 2019’da Belediye Meclis kararıyla ilan edilen, 700 dönümlük arazide 5 bin konutun yapımını amaçlayan Toplu Konut Projemizin hayata geçmesi için Isparta’nın irade ve teveccühüne mazhar olmayı istiyoruz. Daha huzurlu bir kent, daha güzel bir gelecek, daha mutlu insanlar için Ispartalı kardeşlerimizin gönlüne talibiz. Allah’ın izniyle başaracağız, 31 Mart’ta sizlerin takdiriyle Isparta’da yolumuza mutlaka devam edeceğiz” dedi.

BELEDİYECİLİK İNSANA DOKUNMAKTIR
MHP Lideri Bahçeli, “Değerli Vatandaşlarım, Muhterem Dava Arkadaşlarım, Bize göre belediyecilik; hoşgörüdür, insanlara dokunmaktır, darda kalana el uzatmaktır. Belediyecilik; komşusu açken tok yatmayan fazilettir. Belediyecilik; dik baş, tok karın, mutlu yarın demektir. Sizler başınızı yastığınıza rahat koyabildiğiniz ölçüde bizler mutluyuz. Siz çocuklarınızla birlikte parklarda huzurlu bir vakit geçirdiğiniz ölçüde bizler huzurluyuz. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde insan vardır, aile vardır. Aile sadece erkek demek değildir. Kadınlarımız ailenin eşit ve onurlu birer parçasıdır, hatta direğidir. Bu itibarla kadınlarımızın sosyal hayata hakkaniyetli şekilde katılımlarını sağlamak belediyecilik ilkelerimiz arasındadır. Çünkü kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Bir insan için kalp neyi ifade ediyorsa, kadın da toplumumuz açısından aynı şeyi ifade etmektedir. Isparta Belediyemiz sadece malum ve bilinen belediye hizmetleri veren bir anlayışa sahip değildir. Sosyal hayatın her alanına dokunarak, üretken ve dinamik bir belediyecilik hizmeti vermek bizim asıl gayedir. Kesintisiz 10 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek veriyor ve Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ı Belediye Başkanı seçiyorsunuz. Sizlerin bu takdiri bizlere hem onur veriyor, hem de muazzam bir sorumluluk yüklüyor. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, eksik bıraktığımız işlerimizi bitirmek, yeni projelerimizi hayata geçirmek için en az 5 yıl daha hizmete devam diyoruz. Anket şirketleri her gün yalan yanlış araştırma yapıp, durmadan atıp tutuyorlar. Bizim için anket meydanlardan yükselen milli iradedir. Bizim anketlerimiz konvoylarımızı selamlayanlar, dua eden tertemiz yürekler, Isparta’nın ta kendisidir. Şimdi sizlere soruyorum; Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın hizmetlerinden memnun musunuz? (Evet) 31 Mart’ta Belediye Başkan Adayımızı tekrar seçecek misiniz? (Evet) Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye sayısını artıracak mısınız? (Evet) Isparta için istikrara devam diyecek misiniz? (Evet) Ben de diyorum ki “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar.” “Beka İçin Milli Karar, Isparta İçin İstikrar.” Isparta Ehline Emanet. Isparta’daki bütün belediye başkan adaylarımız sizlere emanettir. Emanete sahip çıkacağınıza inancım tamdır. Isparta Cumhura emanet. Sefer bizden, zafer Allah’tan. Gayret bizden, takdir Ispartalı kardeşlerimden. Sizlere güveniyorum, Isparta’ya inanıyorum. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum