Trabzonspor, Papiss Cisse'nin Peşinde

ingiliz basını, Bordo mavili ekibin Newcastle United'ın golcüsü Papiss Cisse için transfer teklifinde bulunduğunu yazdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2014 13:25
Trabzonspor, Papiss Cisse'nin Peşinde

Trabzonspor'un, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen Senegalli golcü Papiss Cisse için transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

4 MİLYON STERLİNLİK TEKLİF KABUL EDİLMEDİ
Ada basınında çıkan haberlere göre, Trabzonspor'un Cisse için yaptığı 4 milyon sterlinlik teklif, Newcastle United tarafından reddedildi.Newcastle UnitedTeknik Direktörü Alan Pardew'in,takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 28 yaşındaki golcü için10 milyon sterlin istediği öne sürüldü.

18 MAÇTA 3 GOL
Daha önce Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia edilen Cisse, bu sezon Newcastle Unitedformasıyla beklenenden uzak bir performans sergiledi. Takımıyla 18 resmi maça çıkan Senegalli futbolcu rakip filelere 3 gol gönderdi. Cisse,2009 yılında transfer olduğu Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çekmişti. Burada oynadığı 67 resmi maçta 39 gol kaydeden başarılı futbolcu, 2011-2012 sezonu ara transfer döneminde9 milyon sterline Newcastle United'a transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.