Trabzonsporlu Colman Hakkında Şok İddia

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'ın, yılbaşı yaklaşırken 16. haftalarda cezalı duruma düşerek tatile erken çıkma geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2013 09:52
Trabzonsporlu Colman Hakkında Şok İddia

Bordo-mavili futbolcunun, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarının 16. haftalarında gördüğü sarıkartlarla cezalı duruma düşerek devre arası tatilini uzatması, camiada 'Bu sezon da mı tatiliniuzatmak istiyor ?' sorusunu gündeme getirdi. Arjantinli yıldız, dün oynanan Galatasaraykarşılaşmasında kırmızı kart görerek, ligde ilk yarının son haftasında kart cezalısı durumunadüştü.

16. HAFTA KLASİĞİ
Colman, Trabzonspor'a transfer olduğu 2008 sezonundan bu yana 2'si kart cezalısı olmak üzere 4 kez devre arası kampına geç katıldı. 2010-2011 sezonunun 16. haftasındadeplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan mücadelenin 58. dakikasında sarıkart görerek cezalı duruma düşen Colman, 'christmas' tatilini uzatmıştı. Colman, Trabzonspor'un 2011-2012 sezonunun yine 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ileoynadığı mücadelenin 48. dakikasında gördüğü sarı kartla tatile erken çıkmıştı. Arjantinli futbolcuson olarak, dün oynanan Galatasaray karşılaşmasının 76. dakikasında gördüğü kırmızı kartlacezalı duruma düştü.

AKÇAY'DAN TEPKİ ALDI
Galatasaray-Trabzonspor mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşanbordo-mavililerin teknik direktörü Musrafa Reşit Akçay, kırmızı kartla oyun dışında kalan Colman'a tepki göstererek, "Bütün oyuncularımı kutluyorum. Colman hariç. O olacak enyüksek cezayı alacak. Trabzonsspor'un büyüklüğü ile kendi görevleri arasında oyuncu, iletişimkurmak zorunda. Biz nereye kadar görevimiz var bilmeliyiz. O da bilecek. Ne yaptığımızı bilmeliyiz. Galatasaray ile oynuyoruz ve biz de Trabzonsporuz.

Haddini bilmeyenle hesabını bilmeyenin hikayesi vardı. Trabzonspor gibi bir camianın ne olduğunu hepimiz bilmek zorundayız" açıklamasında bulunmuştu. Trabzonspor yönetiminin bu kez Gustavo Colman'ı erken tatile göndermemesi ve takımın devre arası tatiline kadar yapacağı tüm çalışmalara katılmasını isteyeceği bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor