Trafik Polisi Görevi Başında Şehit Oldu

İzmir'de emniyet şeridinde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapan trafik polisi, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Şehit polisin Isparta nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2014 16:06
Trafik Polisi Görevi Başında Şehit Oldu

İzmir'de emniyet şeridinde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapan trafik polisi, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli 30 yaşındaki trafik polisi Tolgahan Önal, ekip arkadaşı Yunus Çevik ile Bornova ilçesi Ambarlar kavşağında yaptığı uygulamada, R.Y'nin kullandığı 45 B 5144 plakalı motosikleti durdurdu.

Emniyet şeridinde ehliyet ve ruhsat kontrolü yapan Önal'a, H.D'nin kullandığı 35 HA 6060 plakalı tır çarptı. Tolgahan Önal, olay yerinde hayatını kaybetti. Önal'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da kaza sonrası olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Uzunkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Elim bir kaza sonrası arkadaşımız şehit oldu. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. Şehit olan Trafik Polisi Önal Isparta ili Şarkikaraağaç ilçesi Göksöğüt beldesi nüfusuna kayıtlı.

Kazaya karışan tırın şoförü H.D. ve motosiklet sürücüsü R.Y'nin gözaltına alındıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.