Tren Burdur'a Pembe Mesajlar Isparta'ya

Isparta'nın son bir yılını değerlendiren Recep Özel Isparta'ya Pembe Mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2012 15:53
Tren Burdur'a Pembe Mesajlar Isparta'ya

Isparta'nın son bir yılını değerlendiren Recep Özel Isparta'ya Pembe Mesajlar verdi. Hızlı Tren Konusunda Özel "Hızlı Treni'nin Burdur'a kaptırılmış olmasını da daha net bir şey yok yanıtını" verdi.

Bölgesinde en çok milli parka sahip olan Isparta Bölge Müdürlüğü'nü Burdur’a kaptırırken, kuruluşu çok uzun yıllara dayanan ve yaklaşık 16 yıldır da Bölge Müdürlüğü olarak Isparta ve çevresine hizmet veren Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün de Afyon’da bağlandı.

Son olarak da teknolojik bir imkanı da elinden kaçıran Isparta, yine hızlı trenini de Burdur’a kaptırmış olması da kesin gözüyle bakılıyor. Tüm ilave olarak elden gider değerlerle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Ak Parti Milletvekili Recep Özel, bunların bir kayıp olmadığını, hiç bir kuruma kilit vurulmadığını, çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini belirtti.

Recep Özel "Bilindiği gibi seçimlerin ardından çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile bir çok bakanlık ve teşkilat yönetmeliklerinde değişikliklere gidildi. Meteoroloji’nin Afyon’a gitmesi, halkımız tarafından hizmetlerin bittiği anlamına gelmesin. Burası bir ajans olarak hizmet verecek. Zaten bir çok ilçemizde insansız hava tahmin istasyonları kuruldu. Bunlar hızla da artmaya devam ediyor. Bunun yanısıra milli parklar açısından da Burdur’a gitmiş olması Isparta’ya gelecek yatırım ve çalışmaların engelleneceği anlamına gelmez. Hızlı tren konusuna gelince, hızlı tren istasyonunun Burdur’a kuralacağı kesinliklik kazandı gibi söylemler de yanlıştır. Şuan net ve kisn bir şey söylemek için çok erken."dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum