Tübitak'ta Altınbaşak Farkı

TÜBİTAK tarafından yapılan proje bölge seçmelerine davet edilen proje isimleri belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2012 12:56
Tübitak'ta Altınbaşak Farkı

Her yıl yapılan Ulusal Proje Yarışmaları’nın ilk ayağı olan AKDENİZ Bölge Seçmeleri’ne katılacak olan proje isimleri belli oldu. Isparta’dan 17 proje bölge seçmelerine davet edildi. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi 5 proje ile en çok projesi davet edilen okul oldu.

25 proje ile müracaat rekoru kıran Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi, bölge seçmelerinde 5 proje ile Isparta’yı temsil edecek.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu ve Anadolu Öğretmen Lisesi Proje Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Mahmut ÇOPUROĞLU 5 projelerinin davet edilmesinden memnun olduklarını amaçlarının bölgeden derece ile Türkiye finallerine katılmak olduğunu ifade etti.

Proje Koordinatörü Fizik Zümre Başkanı Osman MUTLU ise amaçlarının her öğrenciye proje yaptırmak ve Isparta’yı en iyi şekilde yarışmalarda temsil etmek olduğunu söyledi.Ayrıca TÜBİTAK dışında yapılan İNEPO,USOBO, e-biko, e-dream, Inepo, Infomatrix gibi yarışmalara da hazırlandıklarını ifade etti.

Okul Müdürü Vahit ÇİFTÇİ ise öğretmen ve öğrencilerin çalışmalarından oldukça memnun olduğunu “proje okulu” olmak için her geçen gün çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Proje çalışmalarının yanında sosyal ve sportif anlamda da okul içi çalışmalara devam ettiklerini ve birçok başarı elde ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.