TÜBİTAK’ta Bölge Merkezi Isparta Oldu

SDÜ Rektörlüğü tarafından TÜBİTAK’a yapılan Isparta ilinin Bölge Merkezi olması önerisi olumlu cevap aldı ve TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğüne SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2012 13:45
TÜBİTAK’ta Bölge Merkezi Isparta Oldu

Ortaöğretim öğrencilerini fen ve sosyal bilimlerde çalışmalar yapmaya özendirmek, araştırma yeteneklerini geliştirmek ve proje kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla TÜBİTAK tarafından düzenlenen “Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmaları” 2013 yılından itibaren Süleyman Demirel Üniversitesinin öncülüğünde Isparta’da gerçekleştirilecek.

SDÜ Rektörlüğü tarafından TÜBİTAK’a yapılan Isparta ilinin Bölge Merkezi olması önerisi olumlu cevap aldı ve TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğüne SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt atandı. Bu kapsamda her yıl bilgisayar, biyoloji, temel fizik, uygulamalı fizik, kimya, matematik, coğrafya, sosyoloji ve tarih dallarında Antalya’da yapılan yarışmalar, Bölge Merkezi olarak seçilmesinden dolayı Isparta’da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum